Mai multe despre noi

Lucram de 10-12 ani cu sute de reprezentante si service auto din toata tara, am curatat mii de filtre de particule pentru companii si persoane fizice, filtre de particule DPF care functioneaza perfect, fara sa apara probleme in garantie sau dupa expirarea garantiei de 18 luni!!!
Calitatea lucrarilor noastre garantam cu experienta noastra de 12 ani in domeniu, cu o echipa de profesionisti si cu aparatele noastre de ultima generatie.
Noi lucram doar cu filtre de particule DPF/FAP si catalizatoare camioane de 12 ani, fara alte activitati!!!
In timpul curatarii nu folosim lichide, chimicale care distrug filtru de particule, nu folosim aparate ultrasunet, aparate minune turcesti care lucreaza pe baza de lichid si presiune aer, aparatare care nu sunt eficiente deloc pentru ca spala doar funinginea, iar toata cenusa ramane in elementul filtrant! Lichidul in contact cu cenusa devine un amestec care dupa uscare se intareste ca betonul in interiorul elementului filtrant!!!
Noi folosim o metoda complexa in 6 faze care dureaza 20-22 ore, ce recomanda toti producatorii de filtre de particule DPF/FAP ,cu temperaturi ridicate intre 100-700 grade si presiune aer fierbinte intre 60-100 bar, fara lichid!!!!
Garantie 18 luni fara limita km!
Preturi fara concurenta!!
Procedura de curatare dureaza 20-22 ore in 6 faze in functie de model si tip DPF.

  • Curatare filtre de particule DPF/FAP la 240 RON + TVA ,toate tipurile Euro 4, 5, 6 indiferent de capacitatea cilindrica a motorului!
  • La firma noastra constatarea, verificarea filtrelor de particule este Gratuit!!!
  • Catalizatoarele care sunt trimise impreuna cu filtru de particule si nu sunt in corp comun cu DPF sunt curatate Gratuit !!!
  • Reconditionare carcasa DPF fisurat si filet senzor distrus, Gratuit!

Daca observam ca filtru de particule prezinta urme de uzuri sau lipsesc bucati din el, nu incepem procedura de curatare!
Nu promitem lucruri ce sunt imposibile de facut!
Daca noi nu reusim sa curatam un filtru de particule DPF/FAP atunci nimeni nu poate! Nu cheltuiti bani pe curatarea filtrelor de particule daca observati ca partial este topit, ars, lipsesc bucati din el sau elementul filtrant prezinta urme de uzuri!
Nu cheltuiti pentru curatare DPF daca observati ca evacuarea este plin de funingine. In aceste cazuri filtru de particule DPF nu mai este functional, este uzat!
Primim zilnic filtre de particule DPF topite, distruse care au fost curatate cu lichide, cu ultrasunet, cu aparate care spala filtru DPF folosind presiune aer si lichid cu promisiunea ca o sa fie bun! Minuni nu sunt!!!
Niciodata nu cerem bani pentru filtre de particule curatate la care rezultatul final nu atinge 90-95%!
Sa nu spalati filtrele de particule cu apa sau cu orice lichid ce poate sa distruga elementul filtrant!
Nu curatam filtre de particule DPF care au fost spalate sau curatate in aparate care folosesc lichid cu presiune aer!!!
Nu curatam filtre de particule care au fost curatate la alte firme sau au fost spalate!
Ajung la noi multi clienti nemultumiti cu filtre de particule distruse, care au fost curatate cu aparate de toate felurile la preturi exorbitante.
Alegeti calitate/experienta/profesionalism!